Verwijzers

    Voedings- en leefstijladvies

Diëtist Zevenaar, Rheden, Beek en Didam                                     

Verwijzers


Directe Toegankelijkheid Diëtetiek

Er is sprake van Directe Toegankelijkheid Diëtetiek (DTD). Met behulp van de DTD-screening beoordeel ik of de klachten en/of de hulpvraag die de cliënt heeft passen binnen mijn deskundigheid. Indien er alarmerende signalen zijn zal ik de cliënt adviseren om de huisarts te bezoeken.

In praktijk hebben veel zorgverzekeraars een verwijzing opgenomen als voorwaarde voor volledige vergoeding van de behandeling. Als er sprake is van een verwijzing in het kader van ketenzorg is in ieder geval een verwijsbrief nodig.

Al hoewel verwijzing niet meer in alle gevallen verplicht is, vind ik het erg prettig om een verwijsbrief van u te ontvangen.


Verwijsformulier

Als u een cliënt wilt doorverwijzen, kunt u gebruik maken van dit verwijsformulier. Ook is het mogelijk dat ik cliënten thuis bezoek. Ik vraag u om dit desgewenst aan te geven op het verwijsformulier. Deze kunt u printen en ingevuld meegeven aan uw cliënt. Bovenaan het verwijsformulier staan de contactgegevens van diëtistenpraktijk Igía vermeld.


Rapportage

Naar aanleiding van uw verwijzing ontvangt u (naar uw wens) een rapportage waarin ik mijn bevindingen en het behandelplan opneem. Natuurlijk ben ik altijd bereid om hierop een toelichting te geven.


Folders

Uiteraard stel ik foldermateriaal beschikbaar voor in uw wachtkamer. Mocht u hierin interesse hebben, dan breng ik deze graag bij u langs.


Diëtistenpraktijk Igía

De Hooge Bongert 1A

6903 DA Zevenaar

0640193169

info@dietistenpraktijk-igia.nl

 

Aangesloten bij:

* Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN)

* Kwaliteitsregister Paramedici (KP)

* Eerste lijns Diëtisten in de regio Arnhem (ElDiA)